نوع مقاله : مقاله علمی ترویجی
نویسندگان
1 پژوهشگر- ، مرکز ترویج و توسعه فناوری زرشک و عناب، موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، قاین، ایران
2 عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بیرجند، ایران
3 رئیس گروه صنایع غذایی شرکت تعاونی زرین خوشه روبینا، زیرکوه، خراسان جنوبی، ایران.
4 رئیس گروه بازرگانی شرکت تعاونی زرین خوشه روبینا، زیرکوه، خراسان جنوبی، ایران
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات