استادیار پژوهش، بخش تحقیقات خاک و آب، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج
چکیده
امروزه، اغلب کشاورزانی که در زمینه تولید عناب فعالیت دارند، اعداد و ارقام حاصل از تجزیه خاک و برگ باغات خود را در اختیار دارند ولی معمولا اطلاع چندانی از مفهوم این دادههای آزمایشگاهی ندارند. همچنین مروجین بخش کشاورزی به دنبال این هستند تا تفسیر قابل اطمینانی از این اعداد و ارقام داشته باشند. شواهد متعددی وجود دارد که عدم تفسیر درست این دادهها و اطلاعات، باعث سردرگمی و در مواردی منجر به توصیه کودی اشتباه و هدررفت کود و سرمایه گردیده است. از اینرو، در مقاله حاضر سعی شده بر اساس برخی نتایج آزمایشگاهی بهدست آمده از تجزیه خاک و برگ باغات عناب استان به ویژه در منطقه بیرجند و روستاهایی نظیر محمدیه جداولی ارائه گردد تا کشاورزان و مروجان بتوانند بر اساس آن، برای دادههای حاصل از تجزیه خاک و برگ درختان عناب خود تفسیر و تعبیری داشته باشند.
عطاردی, بصیر . (1403). مقایسه و بررسی غلظت عناصر غذائی در نمونههای برگی جمع آوری شده از باغات عناب خراسان جنوبی. مجله ترویجی زرشک و عناب, 6(1), 10-13.
MLA
عطاردی, بصیر . "مقایسه و بررسی غلظت عناصر غذائی در نمونههای برگی جمع آوری شده از باغات عناب خراسان جنوبی", مجله ترویجی زرشک و عناب, 6, 1, 1403, 10-13.
HARVARD
عطاردی, بصیر. (1403). 'مقایسه و بررسی غلظت عناصر غذائی در نمونههای برگی جمع آوری شده از باغات عناب خراسان جنوبی', مجله ترویجی زرشک و عناب, 6(1), pp. 10-13.
CHICAGO
بصیر عطاردی, "مقایسه و بررسی غلظت عناصر غذائی در نمونههای برگی جمع آوری شده از باغات عناب خراسان جنوبی," مجله ترویجی زرشک و عناب, 6 1 (1403): 10-13,
VANCOUVER
عطاردی, بصیر. مقایسه و بررسی غلظت عناصر غذائی در نمونههای برگی جمع آوری شده از باغات عناب خراسان جنوبی. مجله ترویجی زرشک و عناب, 1403; 6(1): 10-13.